Skip to main content
Laden Evenementen

< Alle activiteiten

Datum:10 mei - 13:00 - 16:00

Locatie(s): FC Twente-trainingscentrum

Sander Boschker-toernooi

Aanmelden

Hallo allemaal,

Groot nieuws voor alle mensen van De Twentse Zorgcentra die van voetbal houden: 

Wij gaan weer voetballen met FC Twente!!! 

Op woensdag 10 mei is het weer tijd voor het Sander Boschker-toernooi. Wij spelen wederom een toernooi onder begeleiding van de spelers en staf van FC Twente.

En dat is natuurlijk FANTASTISCH!!  

“Elke” speler van FC Twente krijgt een aantal cliënten van DTZC onder zijn hoede. Samen met hen spelen ze een toernooitje, 8 tegen 8. Misschien sta jij wel op het middenveld en krijg je aanwijzingen van Robin Propper . Of je staat in de spits en krijgt tips van Ricky van Wolfswinkel, of in de goal en krijg je tips van Lars Unnerstal.

Kortom; misschien voegt trainer Ron Jans jou wel toe aan de selectie van  FC Twente! Wil jij ook zo graag voetballen met de 1e selectie van FC Twente, geef je dan op via deze pagina. Doe dit wel snel, want er is slechts plaats voor 64 voetballers!

Let op 1: Wij willen in eerste instantie graag deelnemers (voetballers) die enige affiniteit en notie hebben van het voetballen. Daarnaast is er natuurlijk voor IEDEREEN de ruimte om de spelers te ontmoeten!!

Let op 2: Voor deelnemers die geen maandelijkse recreatiebijdrage betalen zijn de kosten €10,- p.p. (te voldoen na bevestiging van deelname)

Let op 3: Minimum leeftijd is 14 jaar om deel te mogen nemen en deelnemers moeten natuurlijk allemaal goed mobiel zijn .

Kan jij niet meedoen maar wil je wel graag kijken en met de bus mee naar het Toernooi, meld je dan ook aan en geef aan bij bijzonderheden dat je alleen komt kijken.

Deze activiteit is niet rolstoeltoegankelijk  als je in de rolstoel zit is er wel de mogelijkheid om te komen kijken, alleen moet je het vervoer zelf regelen.

Let op: aanmelden kan t/m 23 april.

Nog 64 tickets beschikbaar

Gegevens

Datum:
10 mei
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

FC Twente-trainingscentrum
Kuipersdijk 40, 7552 BJ
Hengelo,

Organisator

Twentse Zorgcentra / Stichting GOAL