Untitled

Laden Evenementen

< Alle activiteiten

  • Dit event is voorbij.
Datum: 22 februari - 14:00 - 16:00

Locatie(s): OC Losserhof
LosserHof Losser

Carnavalsdag De Opkikkers

Aanmelden

De Optocht!

Vele jaren geleden was er ooit ook een carnavalsoptocht op de LosserHof, destijds een topper van een activiteit en daarom heeft Carnavalsvereniging De Opkikkers besloten ook in 2019 een optocht te organiseren. Hierbij nodigen wij alle bewoners van de LosserHof uit om mee te doen! Ook zouden we het erg leuk vinden om carnavalsverenigingen of mensen die het leuk vinden om mee te lopen in deze speciale optocht te mogen verwelkomen.

Middag: 14:00-16:00u Dit jaar organiseren we een carnavalsoptocht op de LosserHof. Nadien hebben we onder leiding van de Band Premium een optochtborrel in het OC, onze raad van 11 is paraat en natuurlijk onze prins en adjudant! De optocht zal om 14:11 uur starten en de optochtborrel is aansluitend. De grote zaal is om 14:30 uur geopend. De deelnemers die meedoen worden verzocht om rond 13:30 uur op de grote parkeerplaats te verzamelen, voor de jury.

Het zou geweldig zijn wanneer alle groepen zoveel mogelijk met eenlingen, groepen en/of een wagen hieraan meedoen. Je kan je aanmelden en geef bij bijzonderheden aan als wat jij of jullie meedoen. Doen jullie niet mee, zorg dan dat jullie tuin/straat versierd is en kom naar de optocht kijken. De route wordt nader bekend gemaakt, maar is op het terrein van de LosserHof.

Na deze geweldig leuke middag sluiten we deze dag af met een geweldig avondfeest, deze start om 18:30 uur in het OC.

Nog 66 tickets beschikbaar

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

OC Losserhof

Organisator

De Twentse Zorgcentra