0

Untitled

Laden Evenementen

< Alle activiteiten

Datum: 10 februari - 08:00 - 17:00

Locatie(s): de LosserHof

Carnavalsoptocht en Carnavalsfeest LosserHof

Aanmelden

De Optocht:

Naar aanleiding van het succes van de optocht in 2020, gaan we nu weer knallen met een mooie optocht op de LosserHof! 

Hierbij nodigen wij alle bewoners van de LosserHof uit om mee te doen! Ook zouden we het erg leuk vinden om andere carnavalsverenigingen of mensen die het leuk vinden om mee te lopen in deze speciale optocht te mogen verwelkomen.

Middag: 14:00-16:00u Dit jaar organiseren we een carnavalsoptocht op de LosserHof. Nadien hebben we onder leiding van een DJ een optochtborrel in het OC, onze raad van 11 is paraat en natuurlijk onze prins en adjudant! De optocht zal om 14:11 uur starten en de optochtborrel is aansluitend. De grote zaal is om 14:30 uur geopend. De deelnemers die meedoen worden verzocht om rond 13:30 uur op de grote parkeerplaats te verzamelen, voor de jury.

Het zou geweldig zijn wanneer alle groepen zoveel mogelijk met eenlingen, groepen en/of een wagen hieraan meedoen. Dus wil je ook meelopen/rijden in onze optocht meld je dan aan! Je kan je aanmelden en geef bij bijzonderheden aan wat jij/jullie doen.

Doe je niet mee in de optocht, zorg dan dat jullie tuin/straat versierd is en kom naar de optocht kijken. De route wordt nader bekend gemaakt, maar is op het terrein van de LosserHof.

Avond carnaval:

Na deze geweldig leuke middag sluiten we deze dag af met een geweldig avondfeest, deze start om 18:30 uur in het OC.

Onder begeleiding van de gezellige muziek van Wilfried Wildschwein gaan we samen met de carnavalsverenigingen er een knallend feest van maken, Alaaf!

Nog tickets beschikbaar

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

de LosserHof