Untitled

Laden Evenementen

< Alle activiteiten

  • Dit event is voorbij.
Datum:27 november 2018 - 13:00 - 17:00
Kosten: €20
Locatie(s): Jaarbeurs Utrecht

“Maak de Droom Waar”

Het muziekfestival ‘Maak de Droom Waar’ is een jaarlijks evenement waar 12.000 verstandelijk gehandicapten (jong en oud) naar toe komen om een hele middag te genieten van optredens van door hun gekozen artiesten. Het festival wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN).

Over het project: ‘Maak de Droom Waar’.
Dit project is zo belangrijk, omdat je verstandelijk gehandicapten (jong en oud) ziet genieten tijdens zo’n evenement. Het is een groot feest speciaal georganiseerd voor deze specifieke doelgroep waar alle nodige voorzieningen aanwezig zijn, zoals tilliften, verschoningsruimte en invalide toiletten. Er treden bovendien goede artiesten op. Het geluid is goed, de ambiance is goed.

Gehandicapte kinderen, maar ook ouderen, hebben bijna nooit de mogelijkheid om naar een concert te gaan. De bezoekers mogen zelf aangeven welke artiesten zij graag willen zien. Wij proberen dit vervolgens waar te maken, een heel feest! Het is fantastisch om te zien hoe de zaal volstroomt met enthousiastelingen die allemaal een lach op hun gezicht hebben.

Opgave voor 1 Juni.

Kosten € 20,- per persoon.

Ga je met eigen vervoer dan krijg je €5,- korting!

Gegevens

Datum:
27 november 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps

Organisator

De Twentse Zorgcentra
Website:
www.detwentsezorgcentra.nl