Untitled

Laden Evenementen

< Alle activiteiten

  • Dit event is voorbij.
Datum: 18 april - 10:00 - 12:00
Kosten: €6
Locatie(s): Volkspark Enschede

PAASKERMIS ENSCHEDE

Paaskermis 18 April

Op donderdagmorgen 18 april 2019 van 10.00 uur tot 12.00 uur zal de jaarlijkse Paaskermis voor mensen met een beperking uit Enschede en omstreken weer plaatsvinden.

De deelname kosten bedragen, net als vorig jaar,  €6,00 per deelnemer.  Voor deelnemers die geen maandelijkse bijdrage recreatie betalen, komen er €10 administratiekosten bij.

Elke betalende deelnemer krijgt voor dit bedrag een button en twee consumptiebonnen  , die besteed kunnen worden bij de opengestelde kramen. Indien begeleiding mee gaat, dan ontvangt de deelnemer 1 consumptiebon extra. De chauffeurs ontvangen 1 consumptiebon per persoon. Let op !! Zij moeten zich via de instelling opgeven en voorzien worden van deze consumptiebon. (Er kunnen GEEN consumptiebonnen op de kermis verkregen worden) 

Mocht je iets willen wat duurder is dan de waarde van de consumptiebon, dan moet je er rekening mee houden dat je moet bijbetalen. Consumptiebonnen kunnen alleen voor consumpties gebruikt worden en niet voor andere activiteiten op de Kermis.

Aanmelding voor de Paaskermis is niet vrijblijvend. Wanneer er geen geldige afmelding is geweest (min. 7 dagen voor de Paaskermis ) dan kan er geen restitutie van het bedrag plaatsvinden.

 Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€6
Evenement Categorie:

Locatie

Volkspark Enschede
Parkweg 49
Enschede, 7513 CN

Organisatoren

Stichting OEI
De Twentse Zorgcentra